Vilken typ av larm ska jag installera hemma?

Fler och fler vill ha ett bra hemlarm. Hur ska man tänka här. Ett bra hemlarm är ju relativt beroende på behov och plats som bostaden är belägen på.

Beroende på om man bor i lägenhet, bostadsrätt eller villa. I stan eller ute på landet. Har man husdjur? Hur är planlösning? Det finns hur många olika alternativ som helst.

En väldigt bra grej att göra för att få bra info om olika alternativ och lösningar är ju att boka in ett möte med ngn som jobbar med larm. Då får man många bitar enkelt förklarat och en helt annan översikt på lösningar. Ett bra företag är Cubsec.

De har flera olika typer av larm anpassat både för privatpersoner och företag samt kommuner. Jag som bor i villa och har husdjur och som dessutom har ekonomibyggnader har ju lite att tänka på. 

Det som jag gillar med deras lösningar är att det finns enkelt system för att ha koll och styra även via mobilen. Larmen är anpassade även till att man har husdjur rör sig runt i bostaden. Det som känns tryggt också är att man kan ha inbakat brandlarm så räddningstjänst snabbt kan vara på plats. Ja det finns många olika funktioner man har bra nytta av. Inte bara skydd mot inbrottstjuvar.

 Cubsec är ett bra hemlarm. De erbjuder smidigt och bra system. Enkelt att hantera även genom mobilen

14 dec 2016