Restaurang räkans onlinetjänster

Restaurang Räkan som nu finns i Stockholm då de inte hittade en ny passande lokal i Göteborg. Nu erbjuder de också flera onlinetjänster. Denna restaurangen har som service att man kan boka bord, beställa presentkort och köpa fisk i en E-saluhall. Allt på deras hemsida.

Tjänster som dessa blir vanligare och vanligare att restauranger erbjuder. Allra vanligast är ”boka bord” tjänster.

Det som är lite spännande här är att hos dem kan man också beställa färska skaldjur. Allt från dagsfärska räkor till skaldjursfestfat med dagsfärska skaldjur. Tänk att slippa gå upp 4 på morgonen för att hitta de godaste räkorna eller vara först vid fiskbutiken på morgonen. Här kan man enkelt gå till deras sida http://rakan.se/e-saluhall/ enkelt fylla i vad man vill ha och sedan hämta när det passar dig själv under dagen. Perfekt och smidigt. Man kan beställa fram till kl 11 på förmiddagen.

 E-saluhall presntkort och boka bord online på Restaurang räkan

 

Presentkort kan ju vara en kul ide att ge bort. Oftast ger man presentkort till någon butik som present. Men det är ju faktiskt rätt kul att ge en mysig middag för två. Ge till trötta småbarnsföräldrar. Den tanken gillar jag. Så här kan det se ut på sidan där man beställer. http://rakan.se/presentkort/  Du bara fyller i dina uppgifter, betalar så skickar de hem direkt till din brevlåda. Så enkelt.

Att kunna boka bord online är ju mer vanligt nu för tiden. En del har registrerat sin verksamhet på speciella tjänster men Restaurang Räkan har sin egna lösning direkt. Det gillar jag för det betyder att de är närvarande online direkt i restaurangen och aktiva. De har ett enkelt bokningsformulär som man snabbt kan fylla i. http://rakan.se/boka-bord/

Denna fiskrestaurang har även andra roliga infallsvinklar där man ses och äter. Shoppinglunch, helglunch, teaterspecial m.m. Kul tycker jag med lite fantasi på olika sätt att umgås över go mat.

3 Jan 2017