Perfekta trädgårdsmöbler i modulform

Nu har jag varit och hämtat mina nya trädgårdsmöbler som jag beställde för ett tag sedan. Ni vet, den där loungegruppen till min uteplats? Nu står den äntligen där, i paket. Det är viktigt att mina möbler kan monteras isär, eftersom jag måste ta in dem på vintern. Jag ska bygga ihop gruppen imorgon, och kan göra det helt själv eftersom den består av moduler. Min nya loungegrupp kommer rymma alla besökare på mina grillfester och det kommer bli kanon att äntligen kunna sitta skönt och äta utomhus! Nu kommer jag heller inte behöva oroa mig för att mina möbler ska blåsa in till grannen längre!

Kriterier för min perfekta loungegrupp

Mina nya utemöbler är tillverkade av plast, men ser inte ut som det. De liknar faktiskt rotting i materialet - men är så mycket mer lättskött! Jag står inte ut med svårskötta möbler. Då är ju sommaren och våren i princip slut när jag målat, skruvat och fixat färdigt! Nej, lätt ska det vara. Till mina nya möbler följde tjocka, härliga dynor, och vet ni vad? De tål till och med regn så jag slipper bära in dem hela tiden! Sen, eftersom min uteplats har rent uselt underlag, har stolar vinglat så fort man satt sig. Nu är det slut med det! Nu har jag Bra Sommarmöbler som är perfekta.

  • Lätt rengöring är välkommet
  • De kan stå på ostabil mark
  • De tål regn och rusk
  • De blåser inte till grannen
  • De är kanonsnygga

Har du också tröttnat på att släpa in dina dynor så fort det börjar regna, eller är du orolig att någon ska skada sig när en stol välter på den lite ojämna marken? Det var jag! Nu har jag hittat den perfekta lösningen. Möbler som klarar allt. De kommer bli grannskapets nya samtalsämne - och kanske vill nu grannen ha mina utemöbler. Men se dessa kommer stå kvar, trots blåsten! Nu får allt grannen göra som mig, och köpa nytt. Jag menar, snyggt, stabilt och lättskött - kan det bli bättre?

16 Jul 2017