Nu tänker jag byta till underhållsfria fönster!

Jag är väldigt trött på att måla om mina träfönster och jag har länge letat efter ett alternativ som gör att jag slipper. I år har jag bestämt mig för att byta fönster och då hittade jag en helt underhållsfri modell! Kan det bli bättre? Jag visste inte ens om att aluminiumfönster är helt underhållsfria! Med fönster gjorda av aluminium så behöver jag aldrig mer skrapa, kitta och måla fönsterbågarna igen! Det kommer spara mig otroligt mycket tid och pengar som jag annars hade behövt lägga på målarfärg eller hantverkare!

Så gott med fönster som inte kräver en massa underhåll

När jag letade efter en återförsäljare av underhållsfria fönster så kom Mockfjärds Fönster upp som ett alternativ och det verkar väldigt smidigt! Jag kan boka ett hembesök på deras hemsida och sen kommer en fönstermästare hem till mig och hjälper mig mäta och välja ut vilken sorts fönster som är lämpligast för mitt hus. Sen beställer de fönstren, levererar dem och monterar dem - till ett fast pris! De har massor med olika modeller och färger, och eftersom jag bestämt mig för underhållsfria fönster så kommer jag såklart välja sådana. Frågan är bara vilken färg jag vill ha, det ska ju matcha :)

  • Helt underhållsfria fönster
  • I flera olika modeller
  • I många olika färger

Om du precis som jag är väldigt trött på att behöva renovera fönster när det finns massor med annat kul att göra under semestern så tycker jag att du ska kolla på underhållsfria aluminiumfönster från Mockfjärds Fönster. Det kan inte bli enklare och de gör hela jobbet till ett fast pris. Det enda man behöver göra själv är välja modell och färg! Ja och se till att de tar sig in i huset när det är dags för bytet. Resten fixar de! :)

3 Jul 2017