Mockfjärds

Samarbete med mockfjärds montörer

 

Igår kväll så följde jag mitt hjärta. Jag köpte en tomt, placerad på en kulle precis bredvid sjön. 

 

Hur bra låter inte det?

 

Det finns däremot en viss problematik med detta då min fru inte ännu vet om att jag spenderat vårt sparkonto på att köpa denna tomt. 

Tanken var att pengarna skulle gå till hennes nya bil. Men hear me out, jag tänker att om vi flyttar till sjön kommer hon känna att hon inte längre behöver en bil. Det enda som står emellan det just nu är att ingenting är byggt på tomten, alltså saknas det ett hus. 

Men! Skissen är färdig, den har jag gjort under alla mina vinkvällar jag haft för mig själv så det är egentligen bara att börja så har vi ett hus på nolltid.

 

Jag har varit i kontakt med en byggfirma som säger sig kunna lösa allting på bara några månader. De samarbetar med en butik som säljer skräddarsydda dörrar och fönster, vilket jag tror kan bli perfekt. Kanske kan jag till och med förverkliga hennes drömmar med att ha en ordentlig pardörr med glas som ingång till huset?

 

Det viktigaste med huset är att det känns modernt och fräscht, därför försöker jag vara väldigt noga med vad jag väljer för delar till mitt hus.

 

Vi får helt enkelt se om hon överlever denna överraskning eller om hon bestämmer sig för att lämna mig. Projektet blir nog värt det oavsett vad som sker. Ingenting går upp mot ett hus på en kulle med sjöutsikt.

 

Håll era tummar för mig att frugan inte blir för arg på mig,

Ha de gott!

31 May 2021