Massage är ju alltid gott! Slippa stela spända muskler!

Jag har länge haft ont i axlar och nacke och inte riktigt vetat vad jag skall göra för att det skall bli bättre. Har både försökt träna och stretcha för att mjuka upp områdena men det stela har aldrig släppt. Jag bestämde mig till slut för att leta efter massage i Göteborg och det är antagligen det bästa beslut jag tagit. Jag kände mig som en helt ny människa efteråt, både i kropp och själ!

Fungerar massage verkligen?

Om jag skall vara ärlig har jag varit skeptiskt till massage och undrat om det faktiskt kan göra någon skillnad när kroppen gör ont. Efter så mycket smärta bestämde jag mig ändå för att ge några bra massörer en chans och efter ett enda besök kom jag hem både gladare och med fler besök inbokade i kalendern. Det var både skönt för kroppen och avslappnande, hela dagen efteråt gick jag som på moln.

  • Tänk på att välja en legitimerad massör
  • Fundera på om du har något problemområde
  • Unna dig en massage som avkoppling

Allt sittande vid dator och mobiltelefoner gör onekligen att man får spända axlar och nacke, vilket också min massör bekräftade för mig. Massagen gav mig en lättnadskänsla i kroppen och jag fick också tips på vad jag kan göra för att förebygga smärtan. Jag tror att alla människor borde gå på massage ibland, så jag uppmuntrar alla att boka nu på en gång!

8 aug 2017