Markiser till landstället

Hej hej, 

 

Hur mår ni idag? Med mig är de toppen - ännu bättre nu när vi äntligen hittat markiser till vårt landställe. 

 

Förra sommaren köpte ju familjen äntligen ett landställe ihop. Vi har ju kollat i flera år men har inte hittat vår pärla förens förra sommaren. Eftersom vi köpte landstället i Augusti så var de bara brorsan som faktiskt var där ute under sin semester och de ända han hann göra var ju i princip att bygga ihop möbler. 

 

Nu under våren har vi haft en firma som bygger ett trädäck ner mot havet så saker börjar komma i sin ordning. De sista vi har kvar nu är markiser till vårt nya trädäck. Vi har diskuterat fram och tillbaka alla syskon. Brorsan sa att vi skulle köpa och installera ett själva men både jag och syrran vet exakt hur han är när de kommer till såna grejer. Då kommer vi inte ha någon markis de första 10 åren.. 

 

Så jag o syrran bestämde oss i alla fall att vi skulle ta bollen då brorsan fixade så mycket med alla möbler förra året. Vi satte oss då ner och googlade och stötte på denna hemsida. 

 

Köp markiser och balkongmarkis till villan och uteplatsen. 

Låt Sun Off hjälpa dig med dina nya markiser för huset. Med våra måttanpassade markiser kan du skugga uteplatsen, sänka innetemperaturen och samtidigt sätta din personliga stil på hemmet. 

 

Varken jag eller syrran hade någon aning om att markiser även skulle hjälpa till att sänka innetemperaturen, otroligt! De gick även att måttbeställa samt få hjälp att få markiserna uppsatta av Sunoff så nu har vi landat i att vi ska beställa via dem på måndag. 

 

Känns riktigt bra att äntligen lösa den sista pusselbiten till landet. 

 

Ha en fortsatt bra vecka mina fina läsare!

9 May 2021