Köpa ny ridhjälm

Då var det dags att införskaffa sig nya prylar.

För mer än ett år sedan så beställde jag mina prylar från ett för mig okänt företag, Stably!
Dem var typ helt nystartade (som jag förstod) och jag bestämde mig för att beställa hem saker därifrån.

Den gången blev det ett par ridstövlar och schabrak, Leveransen var som på alla andra ställen, 10 arbetsdagar..som i själva verket är 20 arbetsdagar..

MEN, de kom på dag 10 som utlovat, tillfällighet? kanske.. så några månader senare så behövde jag en piska och ett par ridhandskar, inom 3 dagar hade jag dom hemma.

 

Jag valde att mejla dom och tacka för en god service och Ellinor som satt på kundtjänst berättade att de satt 10 dagar som leveranstid då de vill ha marginal om något strular, och när hon gick tillbaka i historiken så berättade hon att dom stövlarna som jag hade beställt hade strulat och leveransen från leverantören hade inte gått ut som planerat vilket gjorde att de dröjde ett par dagar extra innan de kom fram till dem (Stably) för att sedan skickas ut till mig. Men detta märkte jag inte av och blev istället glatt överraskad när dom damp ner på utsatt tid.

 

Men nu har jag iallafall beställt ett nytt schabrak, nya ridleggings och… RIDHJÄLM!!

 

Min nuvarande hjälm har jag haft alldeles för länge att jag i ärlighetens namn inte vet om den hade skyddat mig om jag trillat, så nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt en ordentlig ridhjälm.29 sep 2019