Goa trädgårdsmöbler med snyggt soffbord sköna o dynor

Nu är det perfekt att fynda utemöbler inför nästa år. Tänk dig följande när våren kommer...

Tog en runda i min trädgård i morse. Solen sken och alla småfåglar kvittrade. Jag hade tagit kaffe och fika med mig ut som jag skulle njuta av i den första vårsolen. När jag närmade mig platsen där jag har mina utemöbler fick jag mig en smärre chock. Nog för att det har stormat under hösten och vintern med detta är ju inte klokt. Där låg mitt soffbord på högkant och ena benet var av, min soffa låg halvvägs in i buskarna och ni kan tro att den var inte direkt sittbar längre. Men, men nu fick jag ju verkligen en anledning att köpa nya utemöbler."

 

Att välja trädgårdsmöbler

Jag gick in igen och funderade vad jag ville ha nu när jag skulle köpa ny trevlig trädgårdsgrupp. Stora med generös plats för mig och mina gäster, mjuka, sköna dynor så att man kan sitta ute långt in i sommarnatten. Ett snyggt soffbord i lagom höjd, gärna med stenskiva. De ska vara lätta att sköta om och stabila och stå stadigt så att min tidigare syn inte upprepar sig. Jag har alltid gillat det rustika så det får bli med en trästomme. Nu blir det bara att plocka fram datorn och leta efter butiker som har ett stort urval av utemöbler.

  • Rustika och stabila möbler.
  • Lätta att sköta om.
  • Mjuka sköna dynor.
  • Generös plats för mig och mina gäster.
  • Soffbord med stenskiva.

Så ett gott råd till alla er som liksom jag, de där utslitna utemöblerna i er trädgård. Gör slag i saken. Passa på och välj något trevligt under hösten när många har lagerrensning. Det finns många sidor på nätet som säljer trädgårdsmöbler, ett bra sätt att handla på. Sitt hemma i lugn och ro och välj och vraka mellan olika modeller och prisklasser. 

1 Sep 2017